menu Home
AndorraCultura

L’Andorra Guitar Fest arrenca la setmana que ve

Ràdio Valira | 19 de febrer de 2024

El Festival Internacional de Guitarra d’Andorra està a punt de començar la seva sisena edició al Teatre Comunal d’Andorra la Vella i l’Andorra Park Hotel, oferint una proposta plural i multicultural que situarà la guitarra com a protagonista indiscutible de l’escena musical. Amb la participació d’artistes de diverses nacionalitats, aquest festival internacional de guitarra promet ser una experiència inoblidable per als amants de la música.

El cicle de guitarra s’iniciarà el pròxim 19 de febrer amb un duet de prestigi format per David Sanz i Christopher Avile, una actuació que segurament captivarà al públic més exigent. Continuarà el 20 de febrer amb el trio internacional Desconcierto, una combinació d’aires xilens, argentins i andorrans que promet transportar els espectadors a través d’un viatge musical immersiu. L’esdeveniment tancarà la roda musical el dijous 21 amb l’italià Fabrizio Ferrano i el bielorús Badislav Blaha, seguit d’un concert de clausura amb la reconeguda Orquestra de Guitarres de Barcelona el 23 de febrer a la Sala Guillemó de l’Andorra Park Hotel.

El director del festival, Manuel Alonso, ha expressat el seu entusiasme per aquesta edició destacant que “aquest tipus d’esdeveniments permeten mostrar la guitarra amb totes les seves dimensions”, subratllant la importància d’una proposta musical diversa i enriquidora “és possiblement l’edició més completa del Festival, que va creixent i s’està erigint en un referent de la guitarra al sud d’Europa competint amb els grans festivals que es fan a la Península Ibèrica”.

Les entrades per als diferents concerts del festival estan disponibles a la web oficial de l’Andorra Guitar Fest (andorraguitarfest.com) per un preu de 15 euros per concert.
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play