menu Home
AndorraGeneral

Arrenquen els treballs per instal·lar la grua de grans dimensions a Doctor Vilanova

Ràdio Valira | 19 de febrer de 2024

La grua de grans dimensions que ha de treballar aquests dies vinents en la instal·lació de les bigues del viaducte de Doctor Vilanova ja s’ha començat a muntar aquest dilluns. Es tracta d’una màquina vinguda expressament a Andorra de 23 metres de llargada i un braç de 60 metres de longitud, capaç de carregar fins a 450 tones, tal com va informar la setmana passada el comú d’Andorra la Vella. Cal recordar que aquesta grua estarà instal·lada aquesta setmana a la part superior del viaducte, és a dir, a la zona més propera a la plaça Rebés i que és previst que a partir de dilluns que ve s’instal·li a la part baixa, a tocar de Prat de la Creu. Mentre es duguin a terme els treballs hi haurà, per motius de seguretat, restriccions de pas a la zona.

Així doncs, l’accés per la plaça Rebés als aparcaments Centre Ciutat i Vinyes estarà tancat aquesta setmana fins al 23 de febrer i entre el 26 i el 28 de febrer (els vehicles que hi vulguin entrar ho hauran de fer pel carrer Prat de la Creu). També es restringirà el pas de vianants entre la plaça del Poble i la plaça Rebés (es desviarà pel carrer de la Vinyeta o per la Rambla Molines) mentre les grues estiguin operatives.

De la mateixa manera, les tardes del 26 i 27 de febrer el centre de congressos i l’edifici administratiu del Govern estaran tancats, mentre es treballi a la part baixa del viaducte i les bigues sobrevolin els dos immobles.
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play