menu Home
AndorraCulturaGeneral

Disfresses, foc i música posen el punt final al Carnaval del Pas de la Casa

Ràdio Valira | 19 de febrer de 2024

La plaça de l’Església del Pas de la Casa va acollir aquest diumenge els últims actes del Carnaval del Pas de la Casa 2024. Com a activitat destacada de la tarda, es va celebrar el concurs de disfresses infantils al Centre esportiu, deixant fins a cinc premiats i un munt d’originalitat entre la vintena llarga de participants.

Els guanyadors es van emportar diferents experiències d’allotjament i gastronòmiques a espais singulars de la parròquia. Els premis del concurs infantil de Carnaval van ser entregats pels membres de la comissió de festes del Pas de la Casa, i amb la presència dels consellers comunals Joan Sans, Edith Quirós i Andreu Riba.

Només acabar el concurs, va tenir lloc l’espectacle de foc, seguit de la tradicional cremada del carnestoltes i la sardinada popular, i l’actuació de Patxi Leiva, que va posar el punt final a tres dies de festa i color.

El programa d’activitats del Carnaval del Pas de la Casa va començar al matí, amb una batucada de la mà de ‘Ho peta Street band’, que va acompanyar la despenjada del Carnestoltes a la plaça de l’Església i al carrer Sant Jordi.

A partir de les 13 hores, va tenir lloc el tradicional dinar popular, amb el grup Rumband a la plaça de l’Església, i seguidament els més petits van poder gaudir des de les 15.30 fins a les 19.30 hores dels inflables Wipe Out a la sala polivalent del Centre esportiu.

La sala de festes del Pas de la Casa va acollir aquest diumenge a la nit el concurs de disfresses d’adults, on es va fer entrega dels guardons a les cinc millors disfresses d’aquest Carnaval 2024. Els guanyadors es van emportar des de 50 euros fins a 450 la millor disfressa, i tots els assistents van poder gaudir, un cop finalitzada l’entrega, d’una exhibició de tango amb Marcos i Diana, seguida de l’actuació del grup de versions ‘The Aguateques’ i una sessió de discjòquei amb Dj Renzo.

Al matí, la jornada va començar amb una batucada amb Drum beat pels carrers del poble i a la plaça de l’Església, seguida d’una tarda d’inflables a la Sala Polivalent del Centre Esportiu. Seguidament, va tenir lloc un berenar popular i a partir de les 20.30 hores el tradicional sopar de Carnaval a Cal Ruiz.
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play