menu Home
AndorraGeneralPólitica

Vives i Erra aborden l’actualitat del Pirineu i de Catalunya

Ràdio Valira | 16 de febrer de 2024

L’arquebisbe d’Urgell i copríncep episcopal, Joan-Enric Vives, ha rebut aquest dijous al matí la visita de la presidenta del Parlament de Catalunya, Anna Erra, en una visita de cortesia institucional al bisbe d’Urgell. Segons informen des del Bisbat, la presidenta anava acompanyada, a la seva arribada, del seu cap de gabinet, Jordi Moreso; de l’adjunta al cap de gabinet, Anna Grabalosa i del cap de relacions institucionals del Parlament, Eduard Triay.

La trobada entre l’arquebisbe i la presidenta del Parlament s’ha dut a terme en un ambient cordial, i han tingut ocasió d’intercanviar parers sobre qüestions d’actualitat al Pirineu i a Catalunya, i sobre “la gran aportació que fa l’església a la societat”.
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play