menu Home
AndorraGeneralPólitica

El copríncep episcopal rep el ministre d’Afers Exteriors d’Hongria

Ràdio Valira | 15 de febrer de 2024

L’arquebisbe d’Urgell i copríncep episcopal, Joan-Enric Vives, ha rebut aquest dimecres al palau episcopal al ministre d’Afers Exteriors i Comerç d’Hongria, Péter Szijjártó, en la seva primera visita oficial que fa al país. El ministre hongarès anava acompanyat de l’ambaixadora d’Hongria a Andorra, Katalin Tóth; el membre de l’assemblea nacional d’Hongria, László Salacz; el subsecretari d’Estat del ministeri d’Assumptes Exteriors i Comerç, Zsolt János Bunford; i el comissari ministerial (RREE), Gyula Budai.

Durant la trobada, Szijjártó ha explicat al copríncep alguns elements de la reforma constitucional duta a terme al seu país, algunes de les polítiques internes i exteriors del govern del primer ministre hongarès, Viktor Orban, i ha aprofitat per fer un repàs de la situació internacional fent referència a la pau al món. Finalment, la trobada ha acabat amb un intercanvi d’obsequis.

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play