menu Home
AndorraGeneralPólitica

Una trentena d’empresaris a la xerrada de la Cambra sobre les obligacions de la COP 28

Ràdio Valira | 9 de febrer de 2024

Una trentena de persones han assistit aquest divendres al matí a la xerrada ‘Perspectives de l’acció climàtica internacional en el context andorrà: reptes i oportunitats per a les empreses del país’ organitzada per la Cambra de Comerç, Indústria i Serveis i que ha comptat amb la participació del secretari d’estat d’Afers Europeus, Landry Riba; el secretari d’estat de Transició Energètica, Transports i Mobilitat, David Forné; el director d’Energia i Transports del Govern d’Andorra, Carles Miquel i les tècniques de l’Oficina de l’Energia i del Canvi Climàtic, Anna Boneta i Meritxell Cuyàs.

L’objectiu de la xerrada ha estat explicar al teixit empresarial del país quines són les implicacions de les decisions preses a la Cimera del Clima (COP 28) que va tenir lloc el passat mes de desembre a Dubai.

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play