menu Home
AndorraGeneralSocietat

Sant Julià de Lòria renuncia a la construcció de la passarel·la per accedir al colomer de Rocafort per l’elevat cost

Ràdio Valira | 9 de febrer de 2024

El comú de Sant Julià de Lòria renuncia a construir una plataforma a sobre el riu Valira que enllaci la plaça Rocacorba amb el colomer de Rocafort. Per això, es declara desert el concurs publicat al BOPA el passat 23 d’octubre relatiu a la contractació d’un tècnic per a la realització del projecte i direcció d’obra.

Els treballs de construcció i instal·lació de la passarel·la suposaven, segons es reflecteix en la proposta de pressupost elaborada a finals de l’anterior mandat, una inversió pública d’uns 400.000 euros. Una despesa que l’actual majoria comunal no considera com a prioritària per a la parròquia.

La decisió de declarar el concurs desert no compromet en cap cas el conveni que el comú va signar amb el Govern a finals del 2022 i que facilitarà la reconstrucció del colomer de Rocafort, una construcció de valor històric, etnològic i paisatgístic. Per tant, des de la corporació s’assegura que es manté intacta la voluntat de preservació del patrimoni cultural, arquitectònic i tradicional d’Andorra.
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play