menu Home
AndorraGeneralmeteo

Les últimes nevades deixen uns escassos cinc centímetres de neu nova

Ràdio Valira | 9 de febrer de 2024

Després de molts dies de bonança aquest dijous van començar les primeres precipitacions que han deixat uns minsos gruixos en diferents punts del país. Així, segons informa el servei meteorològic, els registres indiquen fins a cinc centímetres de neu nova a la Tossa d’Espiolets i quatre a la Solana. Quant a pluja, el registre més destacat és a la Comella amb 0,6 mm.

Així el flux d’oest que afecta el país ha deixat poques precipitacions. Les previsions indiquen que aquest divendres al matí el cel estarà molt cobert, amb la possibilitat que caigui alguna gota. A la tarda s’obrirà alguna clariana, mentre que a la nit s’esperen les precipitacions més importants. La cota de neu se situarà als 2.000 metres fins dissabte al matí, quan baixarà a qualsevol cota de l’extrem nord i ja diumenge el flux de nord-oest mantindrà la nuvolositat al nord i encara deixarà nuvolositat, amb alguns flocs de neu.

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play