menu Home
AndorraGeneralSuccessos

El Govern no preveu més afectacions pels talls dels agricultors i demana comprensió cap al país

Ràdio Valira | 8 de febrer de 2024

El Govern no preveu més afectacions a les carreteres d’accés al Principat arran de les mobilitzacions agràries que han tingut lloc les darreres hores a Catalunya. Segons ha confirmat aquest dimecres el ministre portaveu, Guillem Casal, des de l’executiu s’està en contacte permanent tant amb les autoritats catalanes com espanyoles i “no es té coneixement que es produeixin noves afectacions de cara al futur”.

Tot i entendre les protestes com a titular de la cartera de Medi Ambient, Agricultura i Ramaderia, el ministre ha manifestat que “Andorra no pot ser un dels perjudicats ni afectats d’aquesta situació, quan tampoc és responsable, ni pot aportar solucions”.

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play