menu Home
AndorraCulturaGeneral

Disfresses sobre el patrimoni mundial de la Unesco omplen els carrers d’Ordino

Ràdio Valira | 8 de febrer de 2024

La rua de les escoles d’Ordino, andorrana i francesa de primària, ha arrencat aquest dimecres a les 10.15 hores, una mica abans del previst, i ha desfilat pels carrers del poble fins a la plaça Major. El comú hi ha col·laborat com cada any amb la contractació d’una animació de carrer que ha posat música a la festa. Han seguit la rua en directe els cònsols, Eduard Betriu i Maria del Mar Coma, el conseller de Manteniment i Serveis públics, Àlex Gaspà, i la consellera d’Administració i Comerç, Cristina Montolio.

Les escoles s’han mostrat compromeses amb el patrimoni mundial de la Unesco, de manera que s’ha pogut veure l’ossa d’Ordino, l’esquí olímpic i la vestimenta d’altres civilitzacions. Els infants de la parròquia podran tornar a disfressar-se i participar en la cursa infantil que tindrà lloc el dilluns 12 de febrer, a les 16 hores, a la plaça Major.

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play