menu Home
AndorraGeneral

Cinc nous efectius s’incorporen al Cos de Banders

Ràdio Valira | 8 de febrer de 2024

Protegir l’entorn natural, promoure’l i sensibilitzar la ciutadania perquè conegui la fauna i flora autòctona d’Andorra. Amb aquest objectiu treballa diàriament el Cos de Banders. Per aquest motiu és essencial mantenir una plantilla dimensionada als nous reptes i atribucions que ha adquirit el cos i, per això, el Govern ha aprovat aquest dimecres la incorporació de cinc nous efectius. Amb l’arribada dels nous treballadors públics el cos compta amb un total de 20 banders, entre els quals hi ha la figura del director i tres caps d’unitat, a més, hi ha adscrit un tècnic administratiu. Es cobreixen així les baixes per jubilació i es reforça el suport necessari perquè els banders puguin “continuar oferint el millor servei, també de cara al ciutadà”, defensen des de l’executiu.

Unes funcions, que tal com ha detallat el ministre de Medi Ambient, Agricultura i Ramaderia, Guillem Casal a la roda de premsa posterior al consell de ministres, han anat adquirint un vessant multidisciplinari, tant en l’àmbit tècnic, amb la introducció de noves metodologies de treball, com en l’àmbit social, amb una labor pedagògica, així com de sensibilització ciutadana sobre la importància de respectar i protegir el nostre entorn natural.

Els cinc nous agents del Cos de Banders s’incorporen aquest mateix dijous després de passar l’examen corresponent a l’edicte, i ara inicien un període de formació de dotze mesos i, posteriorment, hauran de completar un període de prova de sis mesos més.

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play