menu Home
AndorraGeneralSocietat

Afectacions en el trànsit durant el cap de setmana per les rues de Carnaval i la Copa del Món d’esquí

Ràdio Valira | 8 de febrer de 2024

Algunes carreteres i carrers del país patiran aquest cap de setmana alteracions i talls de trànsit a causa de la celebració d’esdeveniments com les rues de Carnaval i la Copa del Món d’esquí Audi FIS de Soldeu. És per aquest motiu que des del departament de Mobilitat es demana als conductors prendre nota i planificar els desplaçaments per tal d’evitar congestions de vehicles a la xarxa viària.

Pel que fa a la rua de Carnaval d’Andorra la Vella, que tindrà lloc de les 10 a les 12 hores d’aquest divendres, es tallarà el tram entre el número 110 de l’avinguda Santa Coloma i el número 18 de l’avinguda d’Enclar. En aquest sentit, la circulació en direcció sud es desviarà per la Baixada del Molí, excepte pels veïns, que podran arribar fins al carrer Camp Bastida. Paral·lelament, la circulació en direcció nord es desviarà pel carrer Prat Salit, tot i que els veïns podran arribar fins al número 17 de l’avinguda d’Enclar.

Tanmateix, Andorra la Vella i Escaldes-Engordany celebraran la rua de Carnaval conjunta el dissabte de les 18 a les 20 hores. Durant aquest període, es tallarà la circulació pel carrer Doctor Nequí, les avingudes Príncep Benlloch, Meritxell, Carlemany i la de les Escoles i els carrers del Prat Gran, del Parnal, de les Nacions Unides i dels Veedors, així com el Prat del Roure.

Per la seva banda, la rua de Carnaval de la Massana, que tindrà lloc divendres de les 11.15 a les 11.45 hores, provocarà talls en el carrer Major i fins al telecabina. En el cas d’Encamp, dissabte de les 12 a les 13.30 hores i de les 15 a les 18 hores, no es podrà circular des de la plaça dels Arínsols fins a la rotonda del carrer Mirador d’Encamp.

Altres esdeveniments que acollirà el país durant el cap de setmana, com la Copa del Món d’esquí Audi FIS el 10 i 11 de febrer, obligarà a tallar el carril lent de pujada de la CG2, des de la rotonda de Soldeu fins a Bordes d’Envalira. Cal ressenyar en aquest cas que hi haurà busos des dels aparcaments de l’estació. Finalment, les Andbank G-Series, que se celebraran a Encamp durant la jornada de dissabte, provocaran el tall del carril lent de pujada de la CG2, a la zona del circuit Andorra-Pas de la Casa, de les 12 hores i fins a la mitjanit.

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play