menu Home
AndorraEconomiaGeneral

L’ocupació hotelera de gener arriba al 75% i manté xifres similars a la temporada anterior

Ràdio Valira | 7 de febrer de 2024

L’ocupació hotelera mitjana durant el mes de gener s’ha fixat en el 75,54%. Es tracta d’una xifra molt similar a la registrada durant el mateix mes de l’any passat, quan va ser del 75,73%. Segons informa la Unió Hotelera d’Andorra (UHA), el Principat continua mantenint una bona línia d’ocupacions a inicis d’any tot i els evidents inconvenients meteorològics que s’estan patint aquest 2024.

Així doncs, el director de l’entitat, Jordi Pujol, assegura que tota l’oferta complementària a l’esquí que ofereix Andorra per als turistes continua posicionant el país com a un destí atractiu en el seu conjunt, i no només pel que fa al sector de la neu.

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play