menu Home
AndorraGeneral

El Carnet Jove assoleix una xifra rècord amb 9.900 usuaris

Ràdio Valira | 7 de febrer de 2024

L’associació Carnet Jove Andorra, formada pel Govern i els set comuns, celebra una nova fita: 9.900 joves d’Andorra tenen un Carnet Jove actiu, el que representa una penetració del 53% en el mercat juvenil.

Amb presència en més de 35 països europeus, el programa Carnet Jove (European Youth Card) ha aconseguit superar els 8.000 milions de joves usuaris arreu d’Europa i Andorra, que és actualment el segon país europeu amb més carnets vigents per nombre d’habitants joves.

Els joves tenen a disposició actualment dues modalitats de Carnet Jove: el Carnet Clàssic i el Carnet Jove 16PUNT30; aquest darrer és la modalitat financera que s’emet amb Creand Crèdit Andorrà, patrocinador del programa des del 2007.

El Carnet Jove té un cost de set euros anuals a Andorra i ofereix més de 30.000 descomptes a Europa i 200 a Andorra, a més de facilitar l’accés a propostes en àmbits com la cultura, la formació, els esports, l’oci i la mobilitat.

A més dels avantatges i dels descomptes, el programa Carnet Jove proporciona serveis com una assegurança de viatge gratuïta arreu del món i eines per fomentar la participació activa dels joves. Durant el 2023, més de 800 joves han participat en activitats i experiències, que han contribuït al seu creixement personal i professional.

A més a més, el programa Carnet Jove ofereix un servei d’informació juvenil que facilita la presa de decisions del jovent en àmbits importants en el seu dia a dia. Aquest servei, que es pot utilitzar a través de l’App Carnet Jove Andorra, ja compta amb més de cent informacions realitzades amb la col·laboració de diferents professionals del sector.

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play