menu Home
AndorraGeneral

Les preinscripcions per al curs escolar seran del 19 de febrer al 27 de març

Ràdio Valira | 5 de febrer de 2024

El ministeri de Relacions Institucionals, Educació i Universitats informa de l’obertura el 19 de febrer i fins al 27 de març de les preinscripcions per al curs escolar 2024-2025 als centres de tots els sistemes educatius del país per als infants que compleixin els tres anys abans de finalitzar el curs escolar vinent.

Les famílies s’hauran d’adreçar a l’escola del sistema educatiu escollit per formalitzar la preinscripció i, posteriorment, registrar aquest document, juntament amb la sol·licitud d’inscripció escolar, al servei de Tràmits del Govern o a les oficines de tràmits comunals. El formulari de la sol·licitud es pot trobar a la pàgina web www.tramits.ad.
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play