menu Home
AndorraCulturaGeneral

L’edició número 100 dels ‘Encants de Sant Antoni’ recapta 6.165 euros

Ràdio Valira | 5 de febrer de 2024

Els ‘Encants de Sant Antoni’ celebren 100 edicions, i com cada any, l’acte s’ha dut a terme a l’església de Sant Pere Màrtir d’Escaldes-Engordany, dos dies després de la Candelera. La tradició té com a costum sortejar lots, concretament disset, d’aliments tradicional del país, com peus de porc, coques, llonganisses, i altres productes de la llar amb la col·laboració dels comerços de la parròquia. Tothom ha pogut participar mitjançant la compra de les butlletes, a un preu de cinc euros, o través de la subhasta.

Així doncs, l’acte ha recaptat un total de 6.165 euros, dels quals 2.865 euros s’han aconseguit amb la venda de les butlletes i 3.330 euros amb la subhasta. Aquest any s’ha mantingut el seu objectiu de caire solidari i la recaptació íntegra es destinarà a Càritas parroquial. A més, l’esdeveniment ha comptat amb diverses actuacions de l’esbart Santa Anna amb les actuacions del ‘Ball de la civada’ i ‘La tresca’.

En acabar, la cònsol major d’Escaldes-Engordany, Rosa Gili, que durant tot l’acte ha estat participant i ajudant en el desenvolupament de la iniciativa, ha anunciat molt satisfeta que l’acte “ha estat un èxit”, afegint que la metodologia “del sorteig permet que tothom pugui participar, fer-ho més per a tot el poble”. Altrament, ha volgut recordar la importància de mantenir la tradició i sobretot “ajudar a totes aquelles persones que ho necessiten”.
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play