menu Home
AndorraGeneral

La família Grífols abandona la gestió de la multinacional i nomena un nou CEO

Ràdio Valira | 5 de febrer de 2024

Els dos únics membres de la família Grífols que encara formaven part de la cúpula de la multinacional d’hemoderivats, Víctor Grífols Déu i Raimon Grífols Roura, han decidit abandonar els seus llocs directius, de manera que la família propietària se centrarà en el seu rol com a accionista i Grifols ha designat Nacho Abia, procedent d’Olympus Corporation, nou conseller delegat.

Tal com informa l’agència EFE, la multinacional d’hemoderivats ha donat a conèixer aquests canvis amb què es consumeixi definitivament la sortida dels Grífols de la gestió del dia a dia de la companyia i es torna a canviar al seu primer executiu, si bé Thomas Glanzmann, el fins ara conseller delegat, continuarà com a president executiu.

Ja el maig passat, la família fundadora de Grífols, que controla al voltant d’un 30% del capital juntament amb un grup de directius, va anunciar que cedia tot el poder executiu a Thomas Glanzmann, que ja havia estat nomenat president executiu el febrer del 2023.

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play