menu Home
AndorraCulturaGeneral

El ritme de Komanem arriba a l’Auditori Nacional de la mà del seu segon disc

Ràdio Valira | 2 de febrer de 2024

El grup de rock andorrà Komanem, amb més de quinze anys d’experiència en el panorama musical, farà la seva primera aparició del 2024 a l’Auditori Nacional aquest dissabte. El disc ‘Nits en Blanc’, el segon de la banda, serà el repertori que es presentarà als seguidors. En comparació amb el primer “hi ha hagut una evolució brutal, hi ha una maduresa”, assegura el vocalista i baixista de la banda, Jordi Díaz.

Si més no, el nom del disc ve inspirat pel nom d’una de les seves cançons, que porta el mateix títol, i per l’experiència pròpia dels mateixos músics durant els dies de gravació, de concerts i durant la vida personal. “Tothom es pot identificar, perquè qui no ha passat en una nit en blanc?”, assenyala Jordi Díaz, i afegeix que dins del repertori, la cançó ‘Llegendes’ és la que més gaudeix, ja que fa al·lusió “a castells i a l’infern”.

Acostumats a tocar sobretot en territori català, senten una pressió més gran en fer un concert a “casa nostra perquè és un concert molt diferent”. Amb tres quarts de l’auditori ja complet, solament esperen que la gent “s’ho passi molt bé”, relata Díaz.

Finalment, ha volgut remarcar el neguit de la banda referent al poc recolzament que senten per part d’organitzadors i institucions, “no pot ser que estiguem fent més concerts a Catalunya, que estem encantats, però ens agradaria estar més presents al país”. Afegint que hi ha molts grups de música amb molta trajectòria musical que “no tenen ressò”, i incita que “s’escolti què vol el país”, perquè “tocar a casa, val més que els diners”.


 • Ara en directe
 • PROPERAMENT • cover play_circle_filled

  Ràdio Valira
  La ràdio d'aquí

 • play_circle_filled

  RAC1
  Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play