menu Home
AndorraGeneralSocietat

Visibilitzar les malalties minoritàries, el donatiu de part d’Andbus Solidari

Ràdio Valira | 31 de gener de 2024

L’Andbus Solidari consolida una segona edició finançant amb 5.000 euros les campanyes de comunicació de l’associació de Malalties Minoritàries d’Andorra (AMMA), que tenen com a objectiu conscienciar a la societat andorrana. La recaptació de diners es realitza mediant una enquesta de satisfacció, per part de l’empresa de transports, que omplen els seus clients fins a arribar a la quantitat esmentada.

Més concretament, l’entitat solidària farà servir la donació per costejar la campanya de comunicació del 2023, la qual ha consistit en un vídeo sobre les malalties minoritàries, i la del present exercici, que estarà adreçada als professionals sanitaris per tal que puguin detectar aquestes patologies amb més facilitat, així com per oferir-los el suport com a associació durant tot el procés.

Nova col·laboració amb AUTEA
A banda, s’engega una nova col·laboració amb AUTEA, on els diners acumulats seran destinats al programa Enllaç. Aquest, és un servei que ofereix suport a les famílies amb fills i filles amb un diagnòstic de TEA i que tinguin la necessitat d’enriquir les seves capacitats parentals i millorar la seva qualitat de vida.

El CEO d’Andbus, Dani Vinseiro, ha aprofitat per destacar que el projecte és possible gràcies a la implicació dels clients per dur a terme l’enquesta. “Només es triga deu segons a fer-la i el retorn per a les associacions és molt important”, ha conclòs.

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play