menu Home
AndorraCulturaGeneral

Frida Kahlo arriba a l’avinguda Carlemany fins Setmana Santa

Ràdio Valira | 31 de gener de 2024

Escaldes-Engordany acull, a partir d’aquest dijous, ‘Frida Kahlo, la dona darrere els retrats’, una exposició a l’aire lliure de la pintora mexicana que es divideix en dues parts: una visual i una explicativa. La mostra, que ja s’ha començat a instal·lar, està ubicada a l’avinguda Carlemany, des del carrer de la Unió fins a l’avinguda de les Escoles, i es preveu que es mantingui activa fins a Setmana Santa.

La part visual de l’exposició consisteix en la col·locació de fins a deu escultures de grans dimensions de Frida Kahlo que es reparteixen entre diferents punts de la zona comercial de l’avinguda Carlemany. Les figures, que han estat creades per a l’ocasió, tenen una alçada d’1,80 metres i estan fetes de resina de polièster (material resistent a les gelades, les nevades o la pluja). El disseny d’aquestes, a més de ser realistes, es diferencien entre unes i altres.

La part explicativa de ‘Frida Kahlo, la dona darrere els retrats’ compta amb el suport de cinc plafons expositius que inclouen narracions sobre la vida i l’obra de l’artista mexicana que van acompanyades d’imatges de grans dimensions de les obres més representatives. Aquests plafons es troben també a la part alta de la zona comercial de l’avinguda Carlemany.

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play