menu Home
AndorraGeneralSocietat

Neix l’IFprofs Andorra, la xarxa social educativa en francès

Ràdio Valira | 30 de gener de 2024

L’IFprofs Andorra és una plataforma global i gratuïta, creada per l’Institut Francès, alhora és una xarxa social i un lloc per compartir recursos educatius. L’objectiu és oferir un espai de treball i connectar professionals de l’educació francòfons d’arreu del món. Actualment compta amb la presència de 130 països i aquest dimarts s’estrena l’espai per a Andorra.

Així doncs, IFprofs Andorra s’adreça a tots els professionals de l’educació francòfona en sentit ampli, concretament a professors de francès; bibliotecaris; ajudants de llengua francesa; professors de francès del centre de formació continuada, de l’Alliance française i d’acadèmies privades; examinadors-correctors DELF-DALF; i directors, caps d’estudis i personal d’establiments educatius, acadèmies privades, associacions que imparteixen docència en/de francès.

El llançament de la plataforma pretén reunir els professionals de l’educació per formar una comunitat activa de professors; promoure la tasca dels professors en francès a Andorra i fomentar la seva formació continuada dotant-los d’una  variada tipologia de recursos educatius i metodològics, i innovar i posar en comú els seus coneixements i experiència professional; finalment, donar visibilitat als esdeveniments vinculats a la promoció de la llengua i cultura francesa a Andorra i als programes recolzats per l’ambaixada, com la formació a França per a professors de BELC/CAVILAM i versions escolars de la temporada cultural de l’ambaixada.

L’enllaç per accedir a la nova plataforma és: https://ifprofs.org/
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play