menu Home
AndorraEconomiaGeneral

Andorra es troba al top 20 de països més visitats del món

Ràdio Valira | 30 de gener de 2024

Malgrat la seva dimensió i els seus poc més de 85.000 habitants, Andorra es troba dins del top-20 dels països més visitats del món segons les dades de l’Organització Mundial del Turisme (OMT). Concretament, amb els seus 9,3 milions de turistes, el Principat se situa en la 18a posició del rànquing mundial, per davant de països com Argentina (7,4 milions), Rússia (6,3 milions), Brasil (6,3 milions) o Nigèria (5,2 milions).

Tot i això, cal tenir en compte que si es parla exclusivament de turistes -visitants que almenys han pernoctat una nit- la xifra baixa fins als 4 milions de persones. Aquest factor, però, continua col·locant Andorra en una molt bona posició en el rànquing i en nivells similars al Japó (4,2 milions) o Indonèsia (4 milions).

Segons les publicacions de l’OMT, França és el país que lidera les estadístiques més recents amb els seus 117,1 milions de turistes, seguit d’altres territoris com Polònia (88,5), Mèxic (51), els Estats Units (45), Tailàndia (39,9) o Itàlia (38,4).

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play