menu Home
AndorraGeneralSuccessos

Una vintena de policies es formen en tècniques de seguiment i vigilància

Ràdio Valira | 25 de gener de 2024

Una vintena de policies de diferents grups de l’àrea de policia judicial i investigació criminal han rebut una formació impartida per especialistes del mateix cos centrada en tècniques de seguiment i vigilància de persones.

El curs, que ha tingut una durada de cinc dies, ha combinat teoria i pràctica. A través de situacions simulades, la formació ha posat el focus en la discreció, la precisió i l’eficàcia en la comunicació entre els efectius. Així mateix, els policies han treballat diferents estratègies per a la distribució i actuació òptima dels membres de l’equip i mètodes per evitar ser detectats, especialment en casos amb múltiples objectius, tant si l’actuació té lloc a plena llum del dia o un cop s’ha fet fosc.

En les pràctiques que han efectuat, han fet seguiments amb vehicle i a peu per diverses zones amb diferents graus de dificultat i han centrat l’exercici final en el seguiment d’una suposada banda organitzada.

Formacions d’aquest nivell posen de manifest la importància que té per a la policia la formació interna i l’intercanvi de coneixements entre experts de diferents grups per tal de transmetre l’experiència dels especialistes a la resta de membres del cos.
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play