menu Home
AndorraGeneral

Restricció de pas fins a l’abril per la vorera de Prat de la Creu davant de Govern

Ràdio Valira | 25 de gener de 2024

El comú d’Andorra la Vella informa que a partir d’aquest dimecres, i fins a l’abril, el tram de voravia de Prat de la Creu adjacent a la parcel·la de l’antiga plaça de Braus, tot just al davant de l’edifici administratiu del Govern, estarà tallat per les obres de reforma que s’estan duent a terme en tota la zona. És per això que des de la corporació es demana que els vianants transitin per la vorera d’enfront fins que finalitzin els treballs.

Cal recordar que les obres d’ampliació de la part baixa del carrer Doctor Vilanova van començar a l’agost de l’any passat i que tenen un cost estimat de 2,4 milions d’euros. Els treballs han de permetre que el carrer disposi en el futur de tres carrils (dos de pujada i un de baixada), així com de voravies més amples en el tram comprès entre Prat de la Creu i l’avinguda Tarragona.

En el marc del mateix projecte també s’habilitarà un carril d’incorporació als carrers Prada Casadet i Prat de la Creu. L’objectiu de la reforma és potenciar i millorar una de les principals portes d’entrada a Andorra la Vella cap a la part alta de l’avinguda Meritxell i el Centre històric.

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play