menu Home
AndorraGeneralPólitica

L’increment de la partida destinada al túnel de Rocafort possible per la bona entesa parlamentària

Ràdio Valira | 25 de gener de 2024

El ministre portaveu de Govern, Guillem Casal, ha anunciat aquest dimecres en el marc del Consell de Ministres que atribueix el fet d’haver arribat a un acord entre els grups parlamentaris de la majoria, Concòrdia i el ministeri de Territori per a permetre un increment de 100.000 euros a la partida que es destinarà al projecte del vial de Sant Julià de Lòria a la “bona entesa parlamentària”. “La previsió del ministeri amb la voluntat de poder engegar aquest projecte durant el 2024 ja hi era. Ara, la cortesia parlamentària ens ha permès posar més diners i, així, fer-la més evident” ha comentat, Casal.

Es tracta d’una partida pressupostària que, tal com es va informar aquest dimarts, es destinarà a la construcció del túnel de Rocafort. Concretament, la partida permetrà aclimatar la zona i l’inici del perforament del túnel, anticipant, d’aquesta manera, el començament de les obres.

Tal com ha indicat Casal, el pressupost per a l’exercici del 2024 ja contemplava una partida de 450.000 euros per a poder iniciar els treballs d’instal·lació de mesures protectores de blocs rocosos i per acabar de dur a terme els estudis de desviament.

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play