menu Home
AndorraGeneral

Es nomenen vuit bombers en període de prova

Ràdio Valira | 25 de gener de 2024

Continuar reforçant el Departament de Prevenció i Extinció d’Incendis i Salvaments (DPEIS), dotant-lo de més recursos. Amb aquest objectiu, el Consell de Ministres d’aquest dimecres ha donat llum verda, a proposta de la titular de Justícia i Interior, Ester Molné, al nomenament de vuit bombers en període de prova.

Els efectius, que queden adscrits al DPEIS, van començar la seva etapa formativa el setembre del 2023, superant-la satisfactòriament en el termini de quatre mesos establert. Així doncs, els vuit bombers inicien ara la fase de prova, que s’allargarà un màxim de dotze mesos. Es destaca que tots els bombers nomenats avui cobreixen jubilacions.

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play