menu Home
AndorraGeneralSocietat

El Govern està convençut de què trobarà una alternativa per al desnonament dels padrins

Ràdio Valira | 25 de gener de 2024

El Govern està convençut de què trobarà una alternativa per als dos padrins de 74 i 72 anys que previsiblement seran desnonats aquest divendres del seu habitatge situat al carrer Callaueta. Almenys així ho ha assegurat aquest dimecres el ministre portaveu, Guillem Casal, després de recordar que des de l’executiu “no hem deixat mai ningú desemparat i tampoc ho farem amb aquesta família”. De fet, el ministre ha posat en relleu que dels desnonaments que han pogut tenir lloc fins ara, “sortosament no s’ha hagut d’executar cap”, per la qual cosa ha manifestat que “estic convençut que trobarem una alternativa per a aquest cas si no és que l’hem trobat ja”.

Casal ha volgut referir-se al cas des de la “prudència”, malgrat que durant els darrers dies s’hagi “mediatitzat”, tenint en compte que “són persones que poden patir alguna situació de vulnerabilitat i la roda de premsa posterior al consell de ministres no és el millor lloc per desvetllar algunes situacions privades al voltant d’aquestes persones”. Tot i això, ha volgut agrair la tasca del personal d’Afers Socials que s’encarrega d’aquests dossiers tant pel que fa a l’acompanyament logístic com personal i també al fet d’orientar els afectats per demanar alguna prestació social d’ajut al pagament del lloguer.

Malgrat les preguntes dels periodistes, el portaveu del Govern no ha volgut entrar a valorar les darreres informacions publicades referents al fet que el Govern havia trobat un pis per a aquestes dues persones a un preu de 1.200 euros mensuals. “Per poder analitzar si poden fer front o no a aquesta situació, hauríem de parlar de la vida privada d’aquestes dues persones, i crec que no pertoca fer-ho en aquesta roda de premsa”, ha reiterat. Amb tot, ha advocat novament per abordar el cas des de la “prudència” i la “cautela”.
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play