menu Home
AndorraGeneralSocietat

Andorra la Vella ofereix vuit campus esportius i casals d’infants per les vacances de Carnaval

Ràdio Valira | 25 de gener de 2024

El comú d’Andorra la Vella ofereix durant les vacances escolars de Carnaval (del dimarts 13 al divendres 16 de febrer) una desena d’activitats per a infants i joves organitzades pels departaments de Social i Esports, conjuntament amb 8 entitats esportives de la parròquia.

Des del departament d’Esports s’ofereixen 8 propostes, amb un total de 200 places per a infants i joves de 6 a 15 anys, i les inscripcions es poden formalitzar a partir de dilluns, 29 de gener. D’aquesta manera, i com és habitual, els infants i joves gaudiran de la setmana blanca, i de campus de diferents esports com ara pàdel, esquaix i natació; bàsquet; futbol; futbol sala; kungfu; voleibol i també hi haurà una estada de defensa personal.

De la mateixa manera, des del departament de Social es posen a disposició dues propostes per a infants de 3 a 7 anys, les inscripcions de les quals també s’obren a partir del 29 de gener, relacionades amb la casa d’infants el Llamp (68 places) i la ludoteca de Santa Coloma (53 places).

Les famílies poden formalitzar les inscripcions a través de la pàgina web del comú (www.andorralavella.ad/inscripcions) i als departaments d’Esports (telèfon 730 090); i de Social, a l’avinguda Príncep Benlloch, 59 (telèfon 730 020).

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play