menu Home
AndorraGeneral

La construcció del darrer tram del vial de Sant Julià començarà a finals d’any

Ràdio Valira | 23 de gener de 2024

Els grups parlamentaris de la majoria, Concòrdia i el ministeri de Territori han arribat a un acord per tal d’anticipar les obres del vial de Sant Julià de Lòria per a finals d’aquest any. De fet, el cost de les obres ja estan incloses en el pressupost de Govern amb un total de 100.000 euros.

Els consellers generals de Concòrdia, Pol Bartolomé i Maria Àngels Aché, han fet públic l’acord a través d’un vídeo a les xarxes socials on expliquen que l’objectiu del vial és allunyar el trànsit del centre de la parròquia. Així mateix, Bartolomé ha emfatitzat que servirà per “fer de Sant Julià una parròquia més amable, verda i adaptada als vianants” i sobretot “més atractiva pels nostres comerciants i visitants”.

Si més no, les obres també inclouen una remodelació del túnel de Rocafort i els treballs de protecció de caiguda de blocs rocosos que començaran al 2025. La suma total del projecte és de 24 milions d’euros i no serà fins a finals de 2027 quan es podrà donar per finalitzada la construcció.

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play