menu Home
AndorraCulturaGeneral

Inscripcions obertes per participar a la rua de Carnestoltes d’Andorra la Vella i Escaldes-Engordany

Ràdio Valira | 23 de gener de 2024

Les inscripcions per participar a la rua conjunta de Carnestoltes 2024 d’Andorra la Vella i Escaldes-Engordany, que se celebrarà el pròxim 10 de febrer, ja estan obertes als departaments de Cultura dels dos comuns. El termini per apuntar-s’hi es va iniciar el 22 de gener i acabarà el 9 de febrer a les 13 hores.

L’organització recorda que el nombre mínim de persones per formar part del concurs de comparses és de vuit i està obert a totes les edats. La temàtica de les disfresses és lliure i el jurat en valorarà l’elaboració i l’originalitat, així com la posada en escena durant la cercavila i la qualitat de la coreografia.

El concurs manté les dues categories de premis. La del concurs de comparses, amb premis de 550 euros (primer), 400 euros (segon), 300 euros (tercer), 250 euros (quart) i comparsa més familiar, dotat amb 250 euros. I la del concurs de coreografies, amb premis de 350 euros (primer), 300 euros (segon) i 250 euros (tercer).

Per desfilar a la rua amb elements motoritzats, vehicles o estructures mòbils que comportin un possible risc per als participants, públic o mobiliari urbà caldrà presentar un document justificatiu de la contractació d’una assegurança de responsabilitat civil per a cobrir qualsevol accident o desperfecte.

A més, l’organització recorda que no s’acceptarà cap inscripció amb vehicles grans d’entre 3 i 3,5 Tm per fer de carrossa per evitar problemes de circulació durant la rua.

La desfilada tindrà lloc el 10 de febrer a partir de les 18 hores. Els participants hauran de presentar-se una hora abans a la plaça Guillemó d’Andorra la Vella, on començarà la rua en direcció al carrer Dr. Nequi, avinguda Príncep Benlloch, avinguda Meritxell, avinguda Carlemany, avinguda de les Escoles, carrer Prat Gran, carrer del Parnal, carrer Nacions Unides i carrer dels Veedors, on finalitzarà la desfilada.

En acabar la rua hi haurà una hamburguesada per a tots els participants a la sala Prat del Roure. Abans de tancar la festa es donaran a conèixer els guanyadors dels concursos de comparses i coreografies.
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play