menu Home
AndorraCulturaGeneral

Sant Julià vol apropar-se a la comunitat francesa mitjançant projectes culturals i socials

Ràdio Valira | 22 de gener de 2024

Els cònsols de Sant Julià de Lòria, Cerni Cairat i Sofia Cortesao, i l’ambaixador francès, Jean Claude-Tribolet han mantingut aquest dilluns la primera visita oficial a l’edifici El Molí en el marc d’una reunió d’inici de mandat. En el transcurs de la trobada, Tribolet els ha expressat les seves felicitacions per la recent victòria electoral. També han compartit en una conversa distesa els diferents aspectes que esperen desenvolupar conjuntament com ara noves vies d’apropament amb la comunitat francesa a través d’àmbits com el cultural, el social o el de la joventut.

Sobre l’actualitat laurediana, han tractat la reobertura del Centre cultural i de congressos lauredià que permetrà tornar a acollir a Sant Julià de Lòria propostes de gran format impulsades per l’ambaixada.

Els cònsols han fet entrega a l’ambaixador d’un lot de productes autòctons lauredians, una litografia de l’artista Sergi Mas i un exemplar del llibre, ‘Petita història de Canòlich’ de Pilarín Bayés i Jordi Pasques editat en commemoració dels 800 anys de la troballa de la Verge de Canòlich.

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play