menu Home
AndorraGeneralSocietat

El Govern assegura que ja ha trobat un pis per a les dues persones grans que seran desnonades divendres

Ràdio Valira | 22 de gener de 2024

El Govern ha comunicat aquest dilluns que des del departament d’Afers Socials ja s’ha trobat un pis per a allotjar les dues persones grans de 74 i 72 anys que aquest divendres seran desnonades del seu habitatge al carrer Callaueta. Després de les darreres informacions publicades, el Govern ha volgut sortir al pas assegurant que des d’Afers Socials sempre s’ha fet “un seguiment molt acurat del cas” i que “s’han ofert moltes ajudes alternatives que, en el passat, els afectats han rebutjat”.

Malgrat tot, des de l’executiu s’indica que sempre s’ha continuat donant suport a les dues persones i, davant la imminència del desnonament, ja s’ha localitzat un nou habitatge que els afectats ja han acceptat i tramitat la fiança corresponent. A més, des d’Afers Socials es recorda que aquestes dues persones “tenen dret a sol·licitar les pertinents ajudes a l’habitatge de lloguer”.

La comunicació del Govern arriba després que la Coordinadora Habitatge Digne hagi convocat una concentració divendres al matí davant la porta de l’edifici dels dos avis per solidaritzar-se amb els afectats i “dir prou” als desnonaments silenciosos. L’acte està previst a les 9 hores al número 27 del carrer Callaueta.


 • Ara en directe
 • PROPERAMENT • cover play_circle_filled

  Ràdio Valira
  La ràdio d'aquí

 • play_circle_filled

  RAC1
  Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play