menu Home
Cultura

L’Auditori Nacional inaugura la Temporada 2024 amb la pianista Laura Andrés

Ingrid Monreal | 5 de gener de 2024

L’Auditori Nacional inaugura la Temporada 2024 amb un concert a càrrec de la reputada pianista Laura Andrés. La compositora contemporània catalana presentarà la gira del seu nou àlbum, Venus, el divendres 12 de gener a 2/4 de 10 del vespre.

Aquest nou disc es descriu com una font d’equilibri, inspiració i feminitat en forma de música. Venus ens guia a través de cançons per fer front a les pors i per abraçar les nostres emocions. Un viatge on el piano és el cor i el protagonista, que s’entrellaça amb sonoritats contemporànies que ens porten més enllà del temps i de l’espai que coneixem.

Aquest no és el primer disc de la catalana. L’any 2021 va treure el seu primer àlbum, #blanc, guanyador del Premi Enderrock a millor disc de clàssica i contemporània per votació popular. L’any 2022 va presentar el seu segon treball, Kintsugi, un disc instrumental que manté la senzillesa i la bellesa que destil·lava el seu disc de debut i que la va portar per una gira que va recórrer Itàlia, Brussel·les, Madrid, Màlaga i Barcelona.

D’altra banda, els espectacles del Cicle Foyer de dansa contemporània també comencen aquest mes amb el solo CREDERE, interpretat per Xavi Pérez. Aquest solo multidisciplinari, produït per Escena Nacional d’Andorra i L’ERA Arts Escèniques, i d’una durada de 35 minuts, serà el 20 de gener a les 7 de la tarda.

L’obra té com a protagonista a en Sísif, un individu que s’adona de la desgràcia assegurada que li espera a la seva espècie i a tot el que l’envolta. Des de la frustració més absoluta de veure el mal que ha fet al llarg de la vida per imitació dels seus progenitors, s’aferra a l’esperança d’un possible canvi global i intenta convèncer la multitud que ell podria ser l’única i última esperança.

L’entrada general pel recital de piano és de 20€ i per l’espectacle de dansa, 5€. Ambdues, compten amb un 15% de descompte amb el carnet jove.

Written by Ingrid Monreal

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play