menu Home
Esports

Del Rio lidera l’equip a la Copa d’Europa de fons

Ingrid Monreal | 5 de gener de 2024

L’equip de fons de la Federació Andorrana d’Esquí participarà en la prova de la Copa d’Europa que es disputarà a la localitat alemanya d’Oberwiesenthal. El conjunt, que liderarà la líder de la competició júnior, Gina del Rio, comptarà també amb Carola Vila en sènior. Pel que fa a les competicions, del Rio disputarà totes les curses en la categoria júnior amb la intenció de mantenir el nivell que ha estat mostrant en el seu darrer any en la categoria.

Per la seva part, Vila, correrà dues de les tres curses de la categoria absoluta. Així doncs, Vila i Del Rio seran divendres a la cursa esprint de 1,3 km, mentre que el dissabte, als 20 km mass start en lliure només hi serà Del Rio. Ja el diumenge tornaran a competir les dues, a la carrera dels 5 km i 10 km interval start en clàssic, respectivament.

D’altra banda, recordem que ara mateix, Gina del Rio encapçala la classificació general de la Copa d’Europa en categoria júnior amb 440 punts. En segona posició es troba la italiana Iris de Martin Pinter amb 310 punts, mentre que tercera, amb 291 punts, es troba l’alemanya Charlotte Boehme.

Written by Ingrid Monreal
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play