menu Home
AndorraSocietat

Càritas recull una vuitantena de joguines aconseguides a la cursa ‘La Llufa’

Ràdio Valira | 4 de gener de 2024

Càritas Andorra, ja té a la seva disposició la col·lecta de joguines per a la campanya solidària de Reis ‘Cap nen sense joguina’, organitzada per Ràdio i Televisió d’Andorra i coordinada a Ordino pel departament de Cultura.

La iniciativa, enguany ha estat un èxit amb el lliurament d’una vuitantena de joguines, a través de la participació de la ciutadania en la cursa ‘La Llufa’. L’Anna Call, la cap de departament de Cultura del comú ordinenc, ha valorat molt positivament la campanya i ha destacat que la continuïtat de la cursa està assegurada, tot i que avançant una mica l’horari per ampliar la participació dels infants.

Pel que fa a la cursa de la Llufa en si, que es va celebrar el vespre del dia dels Sants Innocents al voltant del nucli urbà d’Ordino, va comptar amb la participació de gent de totes les edats.

Els participants van haver de personalitzar i decorar la seva llufa, lliurada a la sortida. El primer en arribar, dels vuitanta participants, va ser Arturo Coma, de la Cortinada, amb onze anys.

La cursa va comptar amb la participació de diferents autoritats com la subsíndica Sandra Codina, les conselleres generals Gemma Riba i Berna Coma, i les conselleres electes Monica Armengol i Cristina Montolio.
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play