menu Home
Esports

Joan Verdú serà baixa a Abelboden

Ingrid Monreal | 3 de gener de 2024

Joan Verdú esperarà una mica més per tornar a la competició després de la seva última participació a la Copa del Món de gegant a Alta Badia, i l’equip no viatjarà aquest cap de setmana a Adel-boden.

Així doncs, l’andorrà tornarà previsiblement a la cita de la Copa del Món d’Schlad-ming, a Àustria, el pròxim 23 de gener, ja que la cita amb Adel-boden estava massa a prop en el calendari per arribar en les millors condicions després de l’ensurt amb el genoll i d’alguns problemes d’esquena. D’aquesta manera, l’equip prepararà amb tranquil·litat la cita austríaca del dia 23.

Durant els dies que ha estat a Andorra, Verdú ha combinat el procés de recuperació amb diferents sessions físiques, de fisioteràpia i osteo-patia, a més de sumar dies d’entrenament amb esquís a la pista Esparver de Soldeu El Tarter de Grandvalira. Avui, de fet, ha estat l’últim dia d’entrenament a casa abans de marxar a Àustria per continuar la preparació, pensant en la cita d’Schla-dming del dia 23.

Written by Ingrid Monreal
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play