menu Home
AndorraEsportsGeneralSocietat

GRUP HIPER PAS INAUGURA SKI & MOUNTAIN RENTAL CENTER

Ràdio Valira | 2 de gener de 2024

Grup Hiper Pas ha obert, aquest divendres, 28 de desembre, Ski & Mountain Rental Center, el segon establiment especialitzat en el lloguer i la venda de material esportiu d’esquí i muntanya, concretament a l’Avinguda d’Encamp, 27 del Pas de la Casa, a peu de pistes del domini de Grandvalira.

Després d’una remodelació de l’espai, l’establiment, de 120 m2, es convertirà en un nou punt de referència a la localitat per a tots els amants del món de l’esquí i l’snowboard que necessitin llogar o comprar el seu material i busquin productes de la màxima qualitat a preus imbatibles.

Aquesta nova obertura, s’engloba dins el procés d’expansió i creixement del Grup Hiper Pas, sempre a la recerca de nous conceptes per tal d’adaptar-se a l’evolució i les necessitats dels seus clients, essent una aposta més al país en el lloguer i venda de material d’esquí i muntanya, oferint productes (tèxtil, accessoris, botes, esquís, cascs, ulleres…) de les marques més pioneres i reconegudes del sector, com Rossignol, Dynastar, Lange, Briko, Giro i Black Diamond.

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play