menu Home
AndorraSocietat

Vuitanta inscrits a la primera cursa solidària ‘La Llufa’ d’Ordino

Ràdio Valira | 29 de desembre de 2023

Una vuitantena de persones han participat aquest dijous al vespre a la primera edició de la cursa popular ‘La Llufa’. Un esdeveniment solidari organitzat pel comú d’Ordino que s’ha celebrat amb l’objectiu de recollir joguines per a la iniciativa de Ràdio i Televisió d’Andorra ‘Cap nen sense joguina’.

La cursa, que s’ha dut a terme en un circuit urbà molt assequible de tres quilòmetres de distància, s’ha iniciat a les 8 del vespre a la plaça Major i ha resseguit diversos carrers del centre urbà d’Ordino. En finalitzar la prova, tots els participants que durant el circuit han lluït una ‘llufa-dorsal’, han rebut un obsequi i han pogut gaudir d’una xocolatada popular.

La particularitat d’aquesta cursa, que s’emmarca dins el programa d’activitats de Nadal de la parròquia ordinenca, és que la inscripció consisteix en el lliurament per part dels participants d’una joguina que es lliurarà a diversos infants durant la nit de Reis.

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play