menu Home
AndorraEsportsGeneral

Les estacions de Grandvalira Resorts oferiran més de 150 quilòmetres esquiables aquest Nadal

Ràdio Valira | 22 de desembre de 2023

Les estacions de Grandvalira Resorts oferiran més de 150 quilòmetres esquiables aquest Nadal i comptaran amb totes les connexions entre els diferents sectors operatives. La intensa feina dels equips de terreny juntament amb la baixada de temperatura ha permès ampliar l’oferta esquiable als dominis. D’aquesta manera, Grandvalira comptarà amb 90 quilòmetres de pistes d’esquí connectats, per la qual cosa es podrà esquiar des de Pas de la Casa fins a Canillo, passant per Grau Roig, Soldeu i el Tarter; Pal Arinsal oferirà 40 quilòmetres i tindrà operativa la connexió entre els dos sectors a través del telefèric, i Ordino Arcalís posarà 23 quilòmetres a disposició dels esquiadors.

A més, les estacions esperen que les temperatures siguin propícies per a la producció de neu durant alguns dies, de manera que es pugui anar ampliant l’àrea esquiable.

Grandvalira, escollida la millor estació dels Pirineus
Les estacions de Grandvalira Resorts s’han fet amb el Top-10 dels prestigiosos premis Ski The East Awards, que estableixen un rànquing de les millors estacions d’Espanya, Andorra i del Pirineu francès a partir de les enquestes realitzades als clients. L’estació de Grandvalira ha estat la guanyadora i, per tant, escollida com la millor estació. Ordino Arcalís també ha pujat al podi situant-se en tercera posició, mentre que Pal Arinsal ha estat escollida la sisena millor estació d’un total de 50 analitzades.

Les propostes alternatives a l’esquí, que formen part de l’experiència a Grandvalira Resorts, també han estat reconegudes i Grandvalira ha obtingut la primera posició en les categories d’estació ‘amb més i millors alternatives a l’esquí’ i ‘amb la millor oferta de restauració’. Finalment, Grandvalira també s’ha adjudicat el premi a la millor estació d’esquí ‘amb la millor festa i après-ski’, on destaca l’oferta de L’Abarset.

Ordino Arcalís, per la seva banda, ha estat reconeguda com l’estació que ‘millor treballa les seves pistes’ així com l’estació ‘amb el millor ‘backcountry”, que fa referència a les grans condicions que presenta l’estació per a la pràctica del ‘freeride’, una característica per a la qual ja és internacionalment reconeguda amb apostes com les del Freeride World Tour que cada any hi fa una de les seves parades.

Pal Arinsal ha estat guardonada en la categoria d’estació d’esquí ‘amb la millor oferta d’allotjament’, que destaca l’ampli ventall de propostes d’allotjament de què disposa l’entorn de l’estació i que la fa ideal per a tot tipus de famílies.

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play