menu Home
AndorraCultura

El centre de Congressos acollirà aquest dijous l’òpera Rigoletto i els beneficis aniràn a Unicef Andorra

Ingrid Monreal | 18 de desembre de 2023

El centre de Congressos de la capital, acollirà aquest dijous l’òpera Rigoletto; una proposta produïda per Andorra Lírica, que destinarà tots els seus beneficis a Unicef Andorra.

Rigoletto compta amb artistes d’òpera de diferents punts del món, amb característiques vocals i artístiques molt potents. En aquest sentit, la directora d’Andorra Lírica, Jonaina Salvador, ha explicat que la temàtica de l’òpera de Guiseppe Verdi, és molt actual, i mostra les passions humanes.

També ha posat en relleu que vocalment és molt “virtuosa” i escènicament té un gran requeriment. Per tot plegat s’ha treballat amb cura en el repartiment. Així, entre d’altres, comptarà amb la participació del baríton, Otar Na-ka-shid-ze, i el tenor, Andrés Sánchez, que estaran acompanyats d’artistes de l’escola d’òpera.

La directora d’Andorra Lírica s’ha mostrat molt il·lusionada amb el projecte, i ha posat en relleu que  tot el que es recapti anirà destinat als  projectes que UNICEF té en marxa en matèria d’infància. Rigoletto tindrà lloc el proper dijous 21 de desembre a 2/4 de 9 del vespre al Centre de Congressos d’Andorra la Vella. Les entrades es poden adquirir al web del Comú d’Andorra la Vella, a uns preus que van dels 20 als 49 euros i tal i com ha explicat Salvador, també hi haurà una fila zero en la que es podrà fer donacions a partir de 5 euros.

D’altra banda, el 23 de desembre, el Teatre de les Fontetes de la Massana serà l’escenari de la “Doula astuta o el desesper de la Segadora”, l’obra guanyadora del triple Gran concurs de Cantata de Nadal.

L’obra, que tindrà lloc a 2/4 de 9 del vespre, estarà interpretada per la soprano Anna Farrés Esteve; la mezzosoprano Maria Jurado Obradors; el tenor Jordi Casanova; el baix baríton Néstor Pindado, i la soprano Laura Crespo.

Written by Ingrid Monreal

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play