menu Home
AndorraCultura

Thubten Wangchen inaugura aquest divendres les Jornades Tibetanes amb una conferència sobre l’essència del budisme

Ràdio Valira | 15 de desembre de 2023

El monjo budista i fundador de la Casa del Tíbet, Thubten Wangchen,  arriba a Andorra per transmetre tots els seus coneixements durant les Jornades Tibetanes Solidàries organitzades per la Casa del Tibet juntament amb el cicle de conferències Speakers’Corner, que tindran lloc entre aquest divendres i el diumenge 17 de desembre a l’hotel Roc Blanc d’Escaldes-Engordany. Les jornades comptaran amb conferències, ensenyances, cants de mantres, meditacions, concerts, un dinar solidari i, fins i tot, una cerimònia de presa de refugi budista. “El budisme, més que una religió, és una filosofia de la vida quotidiana que t’ensenya com actuar, com parlar bé a tothom i com pensar millor” ha assegurat Wangchen mentre afegia que “Totes les causes dels conflictes actuals són la ignorància dels éssers humans. Hem de buscar una solució compartint idees, ensenyances i consells a través del budisme”. Aquest vespre, Wangchen inaugurarà les jornades a les 19 hores amb una conferència sobre l’essència del budisme.
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play