menu Home
AndorraEsportsGeneral

Les nevades permeten connectar tots els sectors de les estacions de Grandvalira Resorts des d’aquest dissabte

Ràdio Valira | 15 de desembre de 2023

Les estacions de Grandvalira Resorts ampliaran a partir d’aquest dissabte 16 de desembre els quilòmetres esquiables disponibles. Les nevades d’aquest dimecres i dijous, que han deixat gruixos d’entre 15 i 45 centímetres de neu nova a les diferents parts dels dominis, juntament amb la intensa feina dels equips de terreny, permetran connectar tots els sectors de les estacions a partir d’aquest dissabte. D’una banda, Grandvalira tindrà connexió esquiable entre tots els sectors, des del Pas de la Casa fins a Canillo, passant per Grau Roig, Encamp, Soldeu i El Tarter. Així, l’àrea esquiable que preveu oferir l’estació és de 82 quilòmetres connectats i passarà també a tenir un total de 43 instal·lacions operatives.

Per la seva banda, Pal Arinsal estrenarà aquest dissabte el nou telecadira desembragable de sis places Port Negre a Arinsal, la principal novetat de la temporada. El nou remuntador Doppelmayr, que substitueix el telecadira fix de 4 places Port Negre que hi havia fins ara, és més llarg i el seu punt de sortida es troba més a baix respecte a l’anterior giny. Concretament, s’agafa des de just davant del restaurant El Niu. El nou telecadira Port Negre té una capacitat de transport d’unes 2.400 persones per hora, compta amb 57 vehicles i arriba fins als 2.493 metres d’altitud. La instal·lació d’aquest giny suposa el primer pas cap a la unió esquiable entre els dos sectors de l’estació massanenca, que estarà operativa a partir de l’hivern 2024-2025. Paral·lelament, des d’aquest dissabte Pal Arinsal passarà a tenir un total del 70% de les pistes obertes i el 80% dels remuntadors operatius, entre els quals hi haurà el telefèric que connecta els dos sectors.

Finalment, Ordino Arcalís, que va encetar la temporada el passat 24 de novembre, ampliarà l’àrea esquiable fins al 85% de les pistes obertes i el 70% dels remuntadors operatius, també a partir d’aquest mateix dissabte.
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play