menu Home
AndorraPólitica

DA + Acció + SDP + Independents impulsarà un nou espai públic d’esbarjo a la part alta de Fiter i Rossell

Ràdio Valira | 14 de desembre de 2023

La candidatura de Demòcrates + Acció + SDP + Independents d’Escaldes-Engordany, i la de Demòcrates + SDP + Independents d’Andorra la Vella, han celebrat conjuntament l’acte de campanya d’aquest dimecres per escenificar la bona sintonia i voluntat de treballar plegats si obtenen la confiança dels ciutadans a les seves respectives parròquies el proper 17 de desembre. I no només ho han escenificat trobant-se al carrer de la Unió, punt d’enllaç, sinó també amb propostes fermes intercomunals. Entre aquestes, habilitar un nou espai públic i d’esbarjo a la part alta de Fiter i Rossell, l’entrada nord de la parròquia d’Escaldes-Engordany, però en uns terrenys que són propietat d’Andorra la Vella.

Així ho ha anunciat la cap de la llista escaldenca, Anna Garcia, acompanyada del cap de la llista d’Andorra la Vella, David Astrié: “Es tracta d’uns terrenys que en un futur seran un vial de connexió amb la parròquia veïna, però mentre no es tira endavant, farem un espai d’esbarjo amb zona de descans per la gent del barri, que actualment no en té cap de proper”, ha explicat.

D’altra banda, Garcia també ha garantit que, si encapçalen el comú, treballaran de manera coordinada amb Andorra la Vella per millorar el servei de transport públic comunal, de manera que els usuaris “puguin anar d’una parròquia a una altra” sense canviar d’autobús. Ha recordat que, actualment, aquest bus a la demanda no connecta ambdues parròquies.
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play