menu Home
AndorraEsportsPólitica

Per Sant Julià reduirà el preu dels abonaments de LAUesport

Ràdio Valira | 11 de desembre de 2023

La candidatura de Per Sant Julià rebaixarà i millorarà les quotes del LAUesport, ja que és un dels reclams més freqüents entre les persones que practiquen esport en el centre esportiu de la parròquia.

La candidata número 7 de la llista socialdemòcrata, Belén Oliveira, ha explicat aquest dilluns al matí que els usuaris els han fet arribar aquest malestar perquè els imports són “elevats respecte a d’altres centres esportius”. En aquest sentit, la llista encapçalada per Antonio Miralles establirà un canal de comunicació accessible als membres de LAUesport per rebre les necessitats i inquietuds de les persones que fan ús del centre esportiu i ajustar així els serveis oferts de la manera més adequada.

Oliveira ha subratllat que la voluntat de Per Sant Julià és la de fomentar l’esport i recuperar la vida esportiva a la parròquia, ja que actualment s’ha perdut, i fer-ho a nivell familiar i professional. Per Sant Julià considera que millorar l’oferta esportiva també serà beneficiós per al comerç local i que s’ha d’anar “un pas més enllà” per fer notori i fomentar que la parròquia està distingida com a Vila europea de l’esport 2023.

La candidatura també aposta pel suport a l’esport de base, i per això simplificarà i objectivarà les convocatòries de suport econòmic a clubs i associacions amb la finalitat de donar reconeixement a la bona gestió i la promoció de l’esport com a cohesió social. Així mateix, es promourà per als més joves i s’instal·larà mobiliari per practicar-lo a l’aire lliure en parcs en punts verds de la parròquia que estarà destinat a totes les generacions.

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play