menu Home
AndorraPólitica

Demòcrates + Acció defensa l’aposta pel transport comunal a Escaldes-Engordany

Ràdio Valira | 7 de desembre de 2023

La candidatura de Demòcrates + Acció + SDP + Independents d’Escaldes-Engordany ha defensat aquest dimecres la importància d’oferir a les escaldenques i escaldencs un servei comunal de transport públic que s’adapti a les seves necessitats i preferències. Per això, han anunciat que, si guanyen el 17 de desembre, seguiran apostant pel transport comunal gratuït, a la vegada que treballaran per potenciar-lo, millorar les rutes i fer-les més eficients.

Tal com ha explicat el número 6 de la llista, Enric Castellet, es col·laborarà amb el comú d’Andorra la Vella per coordinar les rutes i modificar-les, si és necessari, de manera que s’arribi a més llocs i allà on té més necessitats la població.

“És un servei que s’ha de potenciar”, però cal “fer-hi millores per ser més eficients, i també evitar abusos”, ha manifestat el candidat. El treball conjunt amb el comú d’Andorra la Vella permetrà que totes les zones “estiguin millor connectades”. En clau d’eficiència, aquesta millora del transport comunal ha de permetre que els autobusos tinguin “una millor ocupació”. Castellet també ha defensat la mesura clau de sostenibilitat: “fomentar i millorar el transport públic permet treure cotxes dels aparcaments i de les carreteres, així com reduir la contaminació”, ha conclòs.
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play