menu Home
AndorraCulturaGeneral

Torna l’espectacle itinerant ‘Fiers à Cheval’ aquest dissabte a l’eix comercial d’Andorra la Vella

Ràdio Valira | 30 de novembre de 2023

El Poblet de Nadal continua aquest cap de setmana amb activitats per a tota la família. L’eix comercial serà aquest cap de setmana un dels punts clau per a les animacions amb la tornada del característic espectacle itinerant ‘Fiers à Cheval’. El muntatge, que és un dels habituals del Poblet dels últims anys per la seva bona acceptació, s’iniciarà a les 18.30 hores i recorrerà l’avinguda Meritxell fins a l’arribada a la plaça Príncep Benlloch.

El cap de setmana també comptarà amb les dues grans novetats d’aquesta vuitena edició del Poblet de Nadal. D’una banda, la nova melodia de les fonts de la Rotonda, ‘Colors de muntanya’, es representarà divendres i dissabte a les 20.30 hores. Així mateix, al centre de l’eix comercial es podran veure les coreografies nadalenques de ‘Simfonia de llums’, la cortina de llum i so amb animacions que es projectaran a les 18, 19, 20 i 21 hores.

La resta d’activitats que formen part del Poblet de Nadal continuen en marxa, com el Mercat de Nadal, la pista de patinatge, l’oficina de correus màgica i el Neret after shopping a la plaça del Poble.

En aquest darrer espai continuen les actuacions en directe amb concerts de formacions i DJ del país. Divendres a les sis actuarà Messin’ with the keys + DJ Frank Morais; dissabte a la mateixa hora, Manel Soriano + Oscar Vega i diumenge, Green Note Trio + Cami Álvarez.

Per als més petits, també hi ha dissabte i diumenge diferents activitats al Talleret dels menairons, a la glorieta de la plaça del Poble, adreçades a infants d’entre 4 i 7 anys. Alhora, continua en marxa el Parc de Nadal, a l’espai de l’antiga caserna de bombers; el joc dels menairons, per descobrir on s’amaguen pels carrers de la parròquia cinc éssers màgics i rebre un regal a canvi; la pista de patinatge a la plaça del Poble i la realitat virtual ‘Entre núvols’.

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play