menu Home
AndorraCultura

L’Andorra Mountain Music tornarà el 29 i 30 de juny a l’aparcament del Tarter

Ràdio Valira | 28 de novembre de 2023

L’Andorra Mountain Music tornarà a celebrar-se el 2024. El ministre de Turisme i Comerç, Jordi Torres, ha anunciat aquest dimarts que la propera edició de l’esdeveniment tindrà lloc el 29 i 30 de juny a l’aparcament del Tarter. Malgrat que a hores d’ara s’està acabant de perfilar el programa d’actuacions, el ministre ha confirmat que en el cartell hi haurà “un DJ top-3 mundial” i que, a més, també s’oferiran tot un seguit de concerts i activitats complementàries enfocades a la música dels anys vuitanta i noranta.

Torres ha expressat d’aquesta manera la voluntat de recuperar un esdeveniment que l’any passat va haver d’ajornar-se per incompatibilitats de calendari. El ministre ha posat en relleu que el concert estrella tindrà lloc el dissabte 29 a la nit i que de cara a diumenge dia 30 “també es vol fer alguna activitat popular”. Tenint en compte que la ubicació escollida serà l’aparcament del Tarter, ha explicat que, com no pot ser d’una altra manera, també es comptarà amb la col·laboració del comú de Canillo.

Paral·lelament, Torres també s’ha referit a la renovació del contracte amb el Cirque du Soleil, un acord que s’ha ampliat durant quatre anys més tot i un augment de cost d’entre 200.000 i 250.000 euros. La negociació s’ha allargat fins a tres mesos i a hores d’ara “estem amb els últims serrells pendents d’ajustar per acabar-ho de tancar”. En termes generals, però, ja s’ha arribat a un acord, ha exposat.

El contracte inclou una clàusula de rescissió si no es compleixen un seguit d’expectatives. En aquest sentit, des del Govern s’ha afirmat que al llarg dels propers anys, l’espectacle haurà de rebre una satisfacció mitjana que superi el 8,5 sobre 10 i que, a més, es compleixin uns estàndards mínims d’assistència. “Nosaltres ens volem lligar, però amb unes condicions i uns paràmetres mínims que ells haurien de respectar”, ha afegit Torres.
  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play