menu Home
AndorraGeneralSocietat

La policia deté un home per violència de gènere i amenaces a la parella

Ràdio Valira | 28 de novembre de 2023

La policia ha detingut aquest dimarts a primera hora del matí un home de 32 anys com a presumpte autor de delictes contra la integritat física i moral, per violència de gènere, i contra la llibertat, per amenaces.

L’arrest s’ha produït arran de la denúncia de la dona, a qui el detingut va agredir en un local l’oci nocturn del Tarter. Quan el va denunciar, la víctima va explicar que l’home ja l’hauria maltractat físicament i verbal en ocasions anteriors, i l’havia amenaçat de mort.

El dia de l’agressió en el local d’oci nocturn, la germana de la dona s’hi va interposar i també el va acabar denunciant per causar-li lesions. El detingut ha passat a disposició judicial a primera hora de la tarda.

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play