menu Home
AndorraSocietat

AV.- Ordino presenta el nou POUP: un projecte resilient per articular el futur creixement de la parròquia

Ràdio Valira | 21 de novembre de 2023

Ordino.- Els cònsols d’Ordino, Josep Àngel Mortés i Eva Choy, juntament amb les redactores de l’encàrrec professional han presentat aquest dilluns en el marc de la segona reunió de poble de la parròquia el nou model de desenvolupament urbanístic que s’articula a través d’una revisió extraordinària del POUP. Una proposta resilient que té com a objectiu articular el futur creixement de la parròquia i aconseguir el benestar de tothom tot manteniment la Reserva de la Biosfera.

ANA

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play