menu Home
AndorraSocietat

Arrenca el festival ‘The Boss Fest’ amb Joan Masdéu com a convidat estrella

Ràdio Valira | 3 de novembre de 2023

El Tarter.- Les instal·lacions ‘The Boss’ del Tarter acolliran des d’aquest divendres i fins diumenge 5 de novembre el nou festival ‘The Boss Fest’, una iniciativa privada ideada pel músic Juli Barrero i el gerent del mateix local, Pepe izquierdo, que neix amb l’objectiu de donar veu i visibilitat als músics d’Andorra. “En Pepe m’havia comentat durant aquesta primavera que li venia de gust vincular-se al món de la música i, sobretot als músics locals. A poc a poc vam anar desenvolupant aquest projecte i, allò que en un principi havia de ser un cicle, es va acabar convertint en un festival que concentrarem en tres dies” explicava Barrero.

Tots els concerts de l’esdeveniment -on actuaran els grups locals Irida, Waver, Quim Salvat, Rokyo, Martha Roquet, Frayja i Driving South- seran gratuïts pels assistents. “Va ser complicat fer una tria entre tots els grups andorrans perquè n’hi havia molts i de molt nivell. Al final he intentat escollir els més rellevants” assenyalava Barrero mentre afegia que el festival comptarà amb dos escenaris; un espai dedicat al format acústic i l’altre enfocat a la música electrònica. “Buscàvem artistes amb aquests dos perfils” indicava el músic.

A més, el festival disposarà d’un convidat especial; el reusenc Joan Masdéu. “Volíem que algú de fora ens aportés un plus especial” comentava Barrero mentre explicava que coneixia el vocalista dels extints Whiskyn’s de diverses trobades a les fires i al mercat de Música Viva de Vic. “De seguida li va engrescar molt la idea. Ell és un músic ‘de raça’ que pot agafar una guitarra i actuar sol a un escenari” assegurava Barrero tot anunciant que el cantautor que va actuar per última vegada a Andorra l’any 2012 a la Fada Ignorant vindrà a presentar aquesta vegada el seu darrer treball ‘Els dies que vindran’, un homenatge a les segones oportunitats. Barrero, de moment, assegura que té “bones idees” i no descarta que ‘The Boss Fest’ tingui continuïtat a partir de l’any. Ara per ara, però, i tal com assegura, “tot dependrà de la resposta de la gent durant aquesta primera edició del festival”.

ANA

  • cover play_circle_filled

    Ràdio Valira
    La ràdio d'aquí

  • play_circle_filled

    RAC1
    Andorra

play_arrow skip_previous skip_next volume_down
playlist_play